KLJ Lokeren-Heiende
Renteloze lening

Renteloze lening

De formule is eenvoudig: u helpt ons met een klein bedrag uit de nood en wij beloven binnen de 5 jaar het volledige bedrag terug te betalen. Op die manier kunnen wij reeds starten met de werken van het lokaal en hebben we dat ruimte om doorheen de komende jaren onze laatste “schulden” af te lossen, zonder dat we hiervoor extra interesten moeten betalen. 

Gedurende 5 jaar (te starten vanaf 2023) betalen we jaarlijks 1/5de van het bedrag terug aan alle ontleners. We zorgen dat alles goed is opgenomen in een schriftelijk contract. Zelfs als je het contract zelf verliest, zullen wij jou nog contacteren voor de terugbetaling. In december van 2028 krijg je je laatste schijf terugbetaald. 

Je kan via dit formulier je gegevens doorgeven en het bedrag dat je wenst te ontlenen. Je zal dan binnen de week een mailtje krijgen met een contract waarop jouw gegevens ingevuld staan. Nadat je dit hebt getekend en het geld hebt overgeschreven is jouw lening officieel. Op deze manier verzekeren we dat alles correct verloopt en jij zeker jouw geld terugkrijgt.

Zowel particulieren als verenigingen kunnen zo’n renteloze lening aangaan. Maak jij deel uit van een bedrijf en/of vereniging die ons willen steunen? Of ken jij iemand? Dan kan je ons helpen door ons te contacteren via … waarna wij graag de mogelijkheden bespreken. 

Heb je interesse, maar toch nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren. We maken graag tijd vrij om alles te duiden.