Foto van de maand: juli + OPENINGSNUMMER!
Foto van de maand: juli + OPENINGSNUMMER!

Foto van de maand: juli + OPENINGSNUMMER!

Omdat juni een nagenoeg fotoloze maand was, brengen we dat in de maand juli helemaal in orde!
De maand juli staat al jaren bekend als de kampmaand, Dit jaar ging ons kamp door in de gemeente Baal, waar onder meer Sven Nijs woont. Uiteraard bevatte dit kamp boordevol activiteiten, hier mag uiteraard de ‘vettigen dag’ niet aan ontbreken. Ook werd er eens een avond een gezellige fakkeltocht gehouden.
De datum 29 juli 2018 gaat ons altijd blijven herinneren aan ons sportfeest, dit was een zeer geslaagde editie! We bedanken dan ook nog eens alle medewerkers, ouders … voor hun geweldige steun! Zonder hen was dit uiteraard allemaal niet gelukt! Jullie kunnen dan ook nog eens meegenieten van ons openingsnummer.