Startdag -16 & +16
Startdag -16 & +16

Startdag -16 & +16

Startdag -16

Altijd prijs altijd gewonnen, de KLJ kermis is begonnen! Heb jij zin om samen met je vrienden onze heuse klj kermis eens te beleven? Kom dan zeker naar onze startdag! 🎡Op 25 september gaan we allemaal kermis activiteiten doen en komen jullie te weten wie jullie leiding zal worden.Iedereen tussen 6 en 15 jaar is welkom van 14u tot 17u aan ons lokaal achter de kerk van Heiende.Bij welke groep mag je nu net aansluiten? :

-8 (1e &2e leerjaar)
-10 (3e & 4e leerjaar)
-12 (5e & 6e leerjaar)
+12 ( 1e t.e.m. 3e middelbaar)

Startdag +16

Altijd prijs altijd gewonnen, de KLJ kermis is begonnen!🎡Ben jij +16 en wil jij je ook als gewonnen voelen? Kom dan zeker naar onze startdag! We maken kennis met elkaar en doen daarna allerlei leuke activiteiten.

Vond jij het leuk op de startdag en wil je graag lid worden van onze KLJ? Schrijf je dan zeker in! Dit kan meteen na de activiteit bij de leiding.