BEACHNIGHT 2021

Whoop whoop dit jaar organiseren wij ons fantastisch beachvolleybaltornooi al voor de 6de keer! Jullie zijn toch ook weer van de partij 😉? Wie een podiumplaats kan bemachtigen wint niet enkel eeuwige roem maar ook een mooie prijs!
Niet zo’n fan van beachvolley? Kom dan gerust supporteren. Supporters en spelers kunnen genieten van zomerse cocktails (ook niet-alcoholisch), pintjes en frisdrank. Voor de hongerigen zijn er heerlijke hamburgers en satés! Ook is er een springkasteel voor de kids.
Inschrijven kan in ploegjes van 6 (+ eventueel reservespelers). Schrijf jullie zeker in VOOR zondag 5 september via de volgende link: https://forms.gle/xQx3w3NTrsVkAoV2A .
De kostprijs bedraagt 18 euro per team. Toeschouwers mogen gratis binnen.
Wij verwachten jullie!
xoxo
KLJ Lokeren-Heiende