Koekenverkoop 2019
Koekenverkoop 2019

Koekenverkoop 2019

Koekenverkoop

Op zondag 31 maart houden we onze jaarlijkse koekenverkoop op en rond Heiende. Zoals jullie ondertussen wel al weten, willen we bouwen en hebben we hier heel wat centjes voor nodig. Een deel van de opbrengsten van de koekenverkoop zal dan ook hieraan gespendeerd worden. Hoe meer koeken we dus kunnen verkopen, hoe meer centjes we opzij kunnen zetten.

We starten onze koekenverkoop om 14u aan ons lokaal. We hopen op zo veel mogelijk aanwezigen, neem zeker jullie schattigste gezichtje mee! ? Aan het lokaal verdelen we de leden in groepjes en gaan we zo rond in de verschillende wijken en straten van Heiende. Rond 17u hopen we alle dozen verkocht te hebben, en mogen jullie huiswaarts keren.

Als jullie thuis een bolderkar of go-cart hebben en het mogelijk is om deze te vervoeren, mogen jullie die altijd meebrengen naar de koekenverkoop. Want dit is super handig om de koeken in rond te voeren tijdens de verkoop.

 

Koeken op bestelling

Heb je zin om al eens rond te gaan bij familie, buren, vrienden? Dan kan dit zeker. Wij gaan rond in de buurt van Heiende, maar misschien ken jij wel nog mensen die verder van ons lokaal wonen en die ook wel een doosje willen kopen. We voorzien een bladzijde met een invulformulier om het aantal verkochte koekendozen op te noteren. Je kan dit formulier en de centjes dan meebrengen op zondag 31 maart naar het lokaal. En wanneer er nog genoeg koekendozen over zijn van de verkoop in de straten kunnen jullie de bestelde dozen al direct meenemen naar huis. Wanneer we de dag zelf helemaal uitverkocht zijn dan spreken we een datum af dat de extra koeken kunnen opgehaald worden.  Kan je de dag zelf niet komen naar de koekenverkoop, maar wil je toch koekjes verkopen voor onze KLJ? Stuur dan gerust een berichtje naar Helena (0470/52.78.92) of Lien (0498/23.49.60) met je bestelling.  Op die manier spreken we dan verder af. ?

 

Inhoud koekendoos

Dit jaar verkopen we opnieuw een mix met 4 verschillende koekjes in:

– 5 amandelgebakjes

– 5 rochers met chocolade

– 4 confituurgebakjes

– 3 gevulde wafeltjes

 

De prijs voor één doos bedraagt 7 euro.

 

Winactie

Om jullie extra te motiveren is er ook een winactie! De persoon die de meeste dozen heeft verkocht, krijgt van ons een leuke verrassing! Hopsss mooie prijzen te winnen… ?

 

Tot dan,

KLJ Lokeren-Heiende

 

Hier vind je de formulieren om zelf koeken te verkopen!