Foto en video van de maand: december!
Foto en video van de maand: december!

Foto en video van de maand: december!

Omdat we de foto van de maand november gemist hebben, gaan we dit deze maand weer helemaal goed maken met een foto en een video van de maand december!
De maand december is uiteraard de maand waarin onze welgeliefde Sint ons weer kwam bezoeken! Natuurlijk is het altijd spannend om te weten of er stoute kindjes waren dit jaar! Iedereen was dan ook aandachtig aan het luisteren naar deze heilige man. En gelukkig was iedereen braaf dit jaar!

December is ook de maand van onze eerste editie van de ‘Verlichte Tractorstoet’.  Met maar liefst 155 tractoren kunnen we wel zeggen dat deze eerste editie van de verlichte tractorstoet meer dan geslaagd is!
Dikke merci aan alle deelnemers om Heiende te doen stralen, het was fantastisch. Ook bedankt aan alle aanwezigen die nadien nog ééntje (of meerdere) kwamen drinken, of gewoon van op straat mee genoten van dit spektakel.